top of page

Dagverse op maat gesneden groenten I fruit I aardappelen 

Groothandel

Product, prijs en passie gaan bij ons hand in hand, met als doel een duurzame samenwerking op te bouwen. 

Onze producten hebben in de mate van het mogelijke een Belgische oorsprong, we werken het liefst samen met lokale telers. Wij focussen ons op de selectie van kwaliteitsvolle groenten en fruit, zo kunt u zonder zorgen vertrouwen op een dagverse levering van topproducten.

Aardappelen in elke vorm die u nodig heeft: ongeschild, rauw geschild, rauw in schijven, geblancheerd, in frietjes, … Hiervoor selecteren we de beste aardappelrassen en verpakken we onze producten in handige formaten.

Cress’en, scheuten, verse kruiden en eetbare bloemen zorgen voor de verfijnde smaak en geven een  extra dimensie op het bord. Vlaemynck is verdeler van oa: Koppert Cress en Mille Couleurs

Groenten naast de belgische klassiekers en onze vergeten groenten, hebben we ook mini-groenten en inheemse toppers in ons assortiment.

Fruit: citrusvruchten, banaan – kiwi, zacht fruit, exoten, steenvruchten, appel – peren – druiven – kiwi’s. Naast ons standaardaanbod zetten we graag ons seizoensfruit in de kijker.

Specialiteiten: We helpen graag bij de zoektocht naar het perfecte product voor uw gerecht. Neem ook zeker een kijkje op onze webshop, daar vindt u ons volledig aanbod terug! Toch nog iets niet gevonden? Laat het ons weten en wij zorgen voor uw gewenst product!

Vruchten- en groentesappen, naast de klassieke sinaasappelsap hebben we ook nog andere heerlijke combo’s, dit allemaal zonder toegevoegde suikers of bewaarmiddelen maar 100% cold pressed, dit voor een optimaal behoud van alle vitamines en vezel. Vers citroensap of limoensap vormen de ideale basis voor een heerlijke cocktail.

Contacteer ons gerust indien u meer productinformatie wenst. 

bottom of page