top of page

Dagverse op maat gesneden groenten I fruit I aardappelen 

Over Vlaemynck

Natuurlijke producten zijn onze passie. Als groothandel bieden wij een divers gamma groenten, fruit en aardappelen aan. Wij gaan steeds op zoek naar nieuwe trends, de lekkerste smaken en de beste kwaliteit. Product, prijs en passie gaan bij ons hand in hand, met als doel een duurzame samenwerking op te bouwen. Dagelijks worden verse producten met veel zorg geselecteerd op de Belgische veilingen of importmarkten. Wij streven naar de hoogste kwaliteitsnormen en leveren dagvers onder de strikte IFS wetgevingDe 3de en 4de generatie van dit familiebedrijf bieden u samen met ons team de beste service. 

Vele chefs in allerlei sectoren vinden hun weg al jarenlang naar onze groenten en fruit! We houden de rotatie van de producten hoog en kunnen aan competitieve prijzen leveren. Ons doel is het koken lekkerder, gezonder & eenvoudiger te maken, dit met aandacht voor prijs en  kwaliteit.

 

We stellen intussen een 45-tal medewerkers full-time te werk en blijven investeren om ons intern proces te optimaliseren en zo de beste service aan te bieden.

 

Begin 2020 namen we de intrede in ons nieuw bedrijfsgebouw, de ideale uitvalbasis om onze toekomstplannen te realiseren. Benieuwd? Altijd welkom voor een inspirerend gesprek en rondleiding. Onze zonnepanelen zorgen voor de stroom om onze frigo's te koelen. Met de restwarmte van de koeling verwarmen we dan weer de burelen, sociale ruimtes en het sanitair water.

Wat wij verstaan als bedrijf onder de term 'duurzaam ondernemen'?: maatschappelijk verantwoord ondernemen, zuinig omspringen met de energiestromen, een efficiënter transport, recycleren van de afvalstromen, kortom zorg dragen voor mens en milieu.

bottom of page