top of page

Dagverse op maat gesneden groenten I fruit I aardappelen 

Snijafdeling

Met al jaren ervaring in het snijden van verse groenten, kennen we al de kneepjes van het vak. Ons modern machinepark zorgt ervoor dat we een waaier aan snijwijzen kunnen aanbieden. We zijn constant opzoek naar vernieuwde productietechnieken om nog beter aan de eisen van de consument te kunnen voldoen en in te spelen op de nieuwste foodtrends. Doorheen het productieproces, van toegangscontrole tot bij de verpakking van het eindproduct, worden de kritische factoren steeds nauwkeurig in de gaten gehouden. Trots zij we in het bezit van het IFS foodcertificaat, higher level en kunnen we produceren onder het BIO label.

Natuurlijk, de natuur mag voor zichzelf spreken, wij gaan voor geen toevoeging van smaak- kleur- of bewaarstoffen. De korte doorlooptijden van onze producten zorgen voor een maximaal behoud van versheid, dit proef je op het bord!

Panklare groenten, geportioneerd volgens uw recept zo verliest u geen tijd te besteden aan het snijden, wassen en afwegen van de groenten. Dit volgens uw eigen samenstelling? Geen probleem, kies uw producten, verhoudingen en snijwijzen. U kunt rekenen op onze ervaring en hulp bij de samenstelling.

Vers? Met een productie 6/7 en dagelijkse instroom van verse groenten & fruit garanderen we kraakverse producten. Ook op zondagavond staat onze snijploeg klaar om jullie de maandagochtend te voorzien van vers versneden groenten.

Capaciteit? Met onze snij- en verpakkingsmachines kunnen we zowel klein- als grootschalige producties verwerken.

My Salads? Op zoek naar een frisse ready-to-eat salade met of zonder aangepaste dressing? Vraag onze brochure aan! Tip! Ideaal voor saladbars of een groentenbuffet.

Vlaemynck-MySalads-hires.png
bottom of page