top of page

Productiemanager

Als productiemanager kom je terecht in een groeibedrijf waar de klant centraal staat. Natuurlijke producten zijn onze passie. Als groothandel bieden wij een divers gamma groenten, fruit en aardappelen aan. Wij gaan steeds op zoek naar nieuwe trends, de lekkerste smaken en de beste kwaliteit. Product, prijs en passie gaan bij ons hand in hand, met als doel een duurzame samenwerking op te bouwen. Dagelijks worden verse producten met veel zorg geselecteerd op de Belgische veilingen of importmarkten. We stellen intussen een 35-tal medewerkers fulltime te werk en blijven investeren om ons intern proces te optimaliseren en zo de beste service aan te bieden.

In het kader van onze sterke groei zijn we op zoek naar een gedreven productiemanager.

 

Takenpakket

 

Als productiemanager ben je de rechterhand van de zaakvoerder. Je zorgt voor het veilig, kwaliteitsvol en efficiënt functioneren van de productieafdelingen en dit zowel op vlak van producten, machines en personeel. Je bent een people manager en slaagt erin om samen met de 2 ploegchefs de productie naar een hoger niveau te tillen.  

Je hebt een resultaatsgerichte aanpak en detecteert mogelijke verbeteringen. Je volgt de productieplanning nauwgezet op door middel van KPI’s.

Daarnaast ben je eveneens verantwoordelijk voor de aankoop van halffabricaten en productiebenodigdheden. Je controleert de tracering van de grondstoffen en analyseert de productierendementen.

Bij nieuwe producties ben je tot slot verantwoordelijk voor de artikelcreaties en implementaties in het ERP pakket.

Aanbod

  • Een job waar je verantwoordelijkheden en vertrouwen krijgt om persoonlijk en professioneel te groeien;

  • Werkzekerheid en ruimte voor initiatief in een familiale KMO met zo’n 35 tal medewerkers;

  • In ruil voor jouw flexibiliteit en inzet kan je rekenen op een functie in dagwerk met flexibel uurrooster (indien nodig ook permanentie in het weekend);

  • Een marktconforme verloning (inclusief extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen) in verhouding tot je ervaring.​

 

Profiel

  • Master in relevante richting (voedingstechnologie, bio-ingenieur,…) met een eerste werkervaring in de voedingssector ;

  • Basiskennis HACCP normen en IFS ;

  • Je spreekt vlot Nederlands en behoorlijk Frans;

  • Teamgeest en collegialiteit zijn belangrijk;

  • Je bent analytisch ingesteld en kan vlot overweg met ERP pakketten;

  • Je hebt een gezonde dosis verantwoordelijkheidszin en kan kort op de bal spelen bij problemen.

 

Geïnteresseerd?

Bezorg je CV via e-mail aan jobs@vlaemyncknatuurlijk.be  (Stefanie Pintelon- HR Consultant: O491/568022). Alle sollicitaties worden discreet behandeld.

Vlaemynck-MyJobs-hires.jpg
bottom of page